Samenwerking

Deze collegereeks is een samenwerking tussen het platform Sigma, Nyenrode Business Universiteit en MI Academy (onderdeel van Boom uitgevers Amsterdam).

De factuur ontvangt u van Boom uitgevers Amsterdam.

Bekijk hier het volledige aanbod aan events en reeksen van MI Academy

Tijden

De collegereeks vindt plaats op 6 woensdagen in een collegezaal van Nyenrode.
Ontvangst: 15.00 uur
Programma: 15.30 - 19.00 uur
Tussendoor krijgt u een lichte maaltijd.

Locatie

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3620 AC Breukelen.
Klik hier voor de route.

Inschrijfgeld

  • Het inschrijfgeld bedraagt € 2195 per persoon, excl. btw.
  • Als abonnee van het platform Sigma ontvangt u 10% korting en betaalt u € 1976 per persoon, excl. btw.

De prijs is inclusief documentatie, koffie/thee, een lichte maaltijd en certificaat van deelname van Nyenrode Business Universiteit en MI Academy.

Collegereeks op maat

Zijn er binnen je organisatie meerdere collega’s of medewerkers met dezelfde leervraag of wil je iedereen actief meenemen in een strategische verandering? Kies dan voor een collegereeks op maat. Samen ontwikkelen we een inspirerend leertraject dat naadloos aansluit op jullie behoeften. De leerdoelen, sprekers en te behandelen onderwerpen, oefeningen en voorbeelden stemmen we af op jullie wensen en dagelijkse praktijk.

Contact Vakmedianet

Vragen over uw inschrijving:

088 - 5840 840, events@managementimpact.nl

Vragen over de inhoud van de reeks:

Monique Krol, congresmanager, 088-58 40 837, moniquekrol@vakmedianet.nl 

Annuleren

Tot vier weken voor aanvang van de eerste dag kunt u kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaalt u 25% van het inschrijfgeld. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv.

Voorwaarden

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.